לחברת מזון בדרום דרוש /ה מנהל /ת איכות מזון לעבודה במשרה מלאה.
התפקיד כולל:
ייזום, הטמעה ויישום מתודולוגיות ניהול איכות במפעל
אחריות לעמידה בתקנים ובמבדקים רלוונטיים
אחריות לטיפול בתלונות לקוחות ובקשר עם ממשקי חוץ
ניהול ממשקים פנים אירגוניים וניהול מחלקת האיכות
סמכות מקצועית ועבודה שוטפת מול רשויות ורגולציה בתחום המזון
העבודה במשרה מלאה בשעות הבוקר + נכונות לשעות נוספות בהתאם לצורך
דרישות:
תואר ראשון בהנדסת מזון / הנדסת ביוטכנולוגיה / טכנולוגית מזון / כימיה או תואר רלוונטי אחר - חובה
תואר שני - יתרון משמעותי
ניסיון קודם של שלוש שנים לפחות בתחומי איכות מפעל תעשייתי תהליכי.
ניסיון של שנתיים לפחות בניהול עובדים - חובה
אנגלית ברמת שפת אם - חובה
יכולת ניהול ומנהיגות, לרבות ניהול ממשקים מרובים ומורכבים.
יכולת ניתוח נתונים, הסקת מסקנות והפקת לקחים.
ראייה מערכתית.
יכולת ניהול משימות ופרויקטים באופן עצמאי.
הגעה עצמאית- ניידות עם רכב. המשרה מיועדת לנשים ולגברים כאחד.