1. אחראי לניהול ותפעול גזרת חלבי וניהול צוות העובדים (חופשים, משמעת, ש"נ וכדומה)
2. אחריות על כלל תהליכי העבודה מהעמסת המקנטיארים ועד לאריזה של תוצ"ג.
3. אחראי על ביצוע תוכניות עבודה במחלקה ותיעוד ע"פ ההנחיות
4. ליווי וייעול של תהליכי עבודה במחלקה
5. אחראי לקליטה והדרכה של עובדים חדשים במחלקה.
6. אחראי על הטמעה ועבודה על פי נהלי העבודה וקיום מדיניות החברה בנושאי בטיחות ואיכות.
7. אחראי על בקרה של מדדי איכות בטיחות ותפוקות
8. קשר עם ממשקים בחברה אחזקה, מפעילי מכונה, איכות, מחסן ולוגסטיקה.
עמידה בתוכניות הייצור תוך הקפדה על נהלי איכות ובטיחות.
שימור העובדים במחלקה
יכולת עמידה בריבוי משימות תוך הקפדה על נהלי האיכות והבטיחות.
ימים א- ה 06:30 16:30
עבודה בשישי - בהתאם לנדרש
כפיפות: מנהל ייצור
דרישות:
ניסיון כמנהל ייצור שנתיים לפחות- חובה
מפעל מזון- יתרון
ניסיון והכרות עם נהלי GMP
עבודה ע"פ KPI
עבודה על תוכנת ERP, OFFICE יתרון משמעותי
רישיון מלגזה יתרון המשרה מיועדת לנשים ולגברים כאחד.