ל-HR Search חברה המתמחה בגיוס בכירים ואנשי מקצוע בתחום התיירות, הכספים והפנאי, עבור אחד מלקוחותנו, מלון מוביל בים המלח דרוש/ה שף/ית ראשי/ת:
תכנון, יצירה ובקרה על תפריטי המלון (מסעדה, חדר אוכל, שירות חדרים, אירועים ועוד) בהתאם לקונספט המלון והקהל היעד.
ניהול צוות המטבח: הכשרה, שיבוץ משמרות, חניכה והובלה מקצועית.
אחריות על בקרת איכות קולינרית, אסתטיקה וטעם של כלל המנות המוגשות.
פיקוח על ניקיון, סדר ועמידה בתקני תברואה ובטיחות מזון (כולל רישוי ופיקוח משרד הבריאות).
ניהול תקציבי המטבח: עלויות מזון, רכש, ניצול חומרי גלם, מניעת בזבוז ובקרה שוטפת.
שיתוף פעולה עם מחלקת מזון ומשקאות (F B) ומחלקת אירועים לתיאום תפריטים, מנות מיוחדות ותפעול אירועים.
עדכון והתחדשות קולינרית בהתאם לטרנדים, עונות השנה והעדפות קהל הלקוחות.
התמודדות עם משימות שוטפות בתנאי לחץ, תוך שמירה על סטנדרט עבודה גבוה.
דרישות:
ניסיון ממלונות נופש בים המלח או אילת-חובה!
ניסיון רב - חובה!
ניסיון מלונאי-חובה! המשרה מיועדת לנשים ולגברים כאחד.