פיקוח על תהליכי ייצור והגשה בהתאם לתקני בטיחות ואיכות מזון
- ביצוע בקרות יומיות וכתיבת דוחות .
- הטמעת נהלים בתחום היגיינה, HACCP ורגולציה
- ליווי תהליכי הכנת מזון
- הדרכת עובדים בנושאי בטיחות ותברואה
- עבודה מול צוותים מקצועיים, מנהלי מטבח ומפקחי איכות
דרישות:
תואר B.A. במדעי המזון או תואר B.Sc בהנדסת מזון
- ניסיון קודם בתחום איכות/טכנולוגיה של מזון יתרון משמעותי
- היכרות עם תקני בטיחות מזון ו-HACCP
- יחסי אנוש מעולים ויכולת הדרכה
- יכולת עבודה בצוות ועצמאית
- שליטה טובה ביישומי מחשב
ניסיון מתעשיית המזון - המשרה מיועדת לנשים ולגברים כאחד.