אחריות לניהול תחום קוטג' וגבינות, כולל: תפעול, פיקוח ובקרה על מערך התהליך.
ניהול 3 מנהלי משמרת ואחמ"ש וניהול עקיף של כ 30 מפעילי חדר בקרה, לרבות: קליטת עובדים, תהליכי הכשרה והסמכה, תהליכי פיתוח וניוד עובדים, קביעת תכנים, תיקוף סטנדרטים ונהלי עבודה.
עמידה בתוכנית הייצור כפי שנקבעה ע"י מחלקת תפ"י תוך ניצול אופטימלי של משאבים.
הובלת פעילויות מצוינות תפעולית והטמעת כלי מצוינות לשיפור יעילות תפעולית ופריון בעבודה
בהתאם ליעדים שהוגדרו ושיפור מתמיד.
אחריות על שמירת נהלי הארגון, בפרט בתחומי בטיחות, תפעול, איכות ובטיחות המוצר.
אחריות לתפעול תקין של ציוד מכני בהתאם למדיניות האחזקה.
העברת דיווחים במערכות המידע והמחשוב בהתאם להנחיות והוראות העבודה.
דרישות:
תואר ראשון בתחומי הנדסה / ביוכימיה/ ביוטכנולוגיה/ מזון - חובה.
ניסיון של לפחות שנה בניהול צוות עובדים גדול במפעל תעשייתי - חובה.
ניסיון בתחום טכנולוגיית מזון - יתרון.
שליטה מלאה בסביבה ממוחשבת, לרבות יישומי Office - חובה.
ידיעת השפה האנגלית (קריאה וכתיבה) - חובה. המשרה מיועדת לנשים ולגברים כאחד.