אחריות על תפעול כלל פעילות המכירות בתחום ההסעדה, באזור צפון לרבות עמידה ביעדי מכירות, גיוס לקוחות חדשים והעמקת הסל בלקוחות קיימים.
ניהול יחסים ארוכי טווח עם לקוחות תוך זיהוי הזדמנויות עסקיות ומיצוי פוטנציאל המכירה.
טיפול שוטף באתגרים בשטח, ייזום פתרונות והוצאתם לפועל בהיבטי מכירה, גביה, תפעול ועוד.
עבודה שוטפת עם ממשקים פנים ארגוניים: מוקד מכירות, סחר, שף הערוץ, שיווק, הפצה, כספים ואשראי.
ממשק שוטף למול גורמי לוגיסטיקה, תפעול ובקרה בכל הנוגע ללקוחות (אספקה, מלאי, בקרה וכו').
אחריות על בניית תכנית עבודה שבועית / חודשית ועמידה בה.
עבודה בשטח כולל נסיעות מרובות.
עבודה בסביבה ממוחשבת (דו"חות).
דרישות:
היכרות עם עולמות מוצרי צריכה, מזון וקולינריה - חובה
ניסיון של שנתיים לפחות במכירות שטח - חובה.
ניסיון במכירות בשוק המקצועי (קייטרינג, בתי חולים, מסעדות בתי מלון וכו') - יתרון משמעותי
שליטה בתוכנות office, לרבות excel - חובה.
יכולת מכירה, ניהול משא ומתן וטיפול בהתנגדויות.
יכולת אנליטית גבוהה וגישה לנתונים ודו"חות. המשרה מיועדת לנשים ולגברים כאחד.