לבראסרי ותיק ברמת אביב דרוש.ה מנהל.ת מטבח סרוויס,
לניהול שוטף של המטבח, הקפדה ובניה של נהלי עבודה,
עבודה מול ביקורות של משרד הבריאות,
הכשרת צוות ושמירה על איכות המנות ללא פשרות,
מטבח לא כשר, ללא שבתות וחגי ישראל.
למתאימים אפשרות לשותפות בעתיד!!
היקף משרה 220 שעות
דרישות:
- הבנה קולינרית גבוהה, יכולת בנייה ושיפור תפריט קיים (יצירת ספיישלים יומיים)
- עבודה כחלק מצוות המטבח ושמירה על נהלי עבודה ברמה הגבוהה ביותר
- יחסי אנוש מצוינים ומנהיגות, ניהול ושיפור תמידי של צוות מטבח
- יכולת הטמעת תהליכים ונהלי עבודה
- מקום לא כשר, עבודה ללא שבתות וחגי ישראל המשרה מיועדת לנשים ולגברים כאחד.