רשת מזון פרימיום בפריסה ארצית מגייסת מנהל /ת סניף שמביא/ה קצב, שליטה וראש עסקי
בתפקיד הזה תנהל/י את הסניף מקצה לקצה כל החלטה, כל לקוח, כל שורת רווח עלייך.
מהרגע שהסניף נפתח את/ה על זה:
דואג/ת שכל מוצר במקומו, שהצוות מתודרך ומוכן, שהקופה מאוזנת והיום מתוקתק.
מנהל /ת 12 עובדים כולל גיוס, חניכה, משמרות ותמריצים.
שומר/ת על תפעול חכם: הזמנות מלאי, סידור סחורה, תמחור ותצוגה מדויקת.
יוצר/ת חוויית קנייה נעימה ומחבר/ת את הקהילה המקומית דרך שירות מעולה, פרסונליזציה ומבצעים חכמים.
עובד/ת ישירות מול ההנהלה, ספקים וממשקים עם דוחות יומיים, ניתוח ביצועים וקבלת החלטות מהשטח.
מתאים גם למי שהיה עצמאי בתחום המסעדנות
ומה יוצא לכם מזה?
שכר תחרותי עם בונוסים שווים, קרן השתלמות מהיום הראשון, ביטוח בריאות פרטי, חניה מסודרת, חדר אוכל מוקפד, גיבושים, טיסות למצטיינים והכי חשוב: סניף שנראה ומרגיש כמו הצלחה.
* המשרה מיועדת לברים ונשים כאחד
דרישות:
נסיון ניהולי קודם כמנהל מטבח/ בית קפה/ מזון - או מועמדים שמיעים מתחום ניהול תחנת דלק - אחד מהאופציות חובה
זמינות לעבודה בשבת אחד לחודש - חובה המשרה מיועדת לנשים ולגברים כאחד.