ביצוע בדיקות מיקרוביולוגיות למזון, כולל בדיקת איכות מצעי המזון שעוברים הכנה במעבדה. הקלדת הנתונים בתוכנת מחשב יעודית.
דרישות: 1. בעל/ת תואר אקדמי באחד מהמקצועות הבאים: ביולוגיה, ביוטכנולוגיה, מעבדנות רפואית מיקרוביולוגיה. רצוי תואר שני. 2. בעל/ת ניסיון בעבודה במעבדה למיקרוביולוגיה של מזון היכרות מעמיקה עם תחום המיקרוביולוגיה 3. רצוי ניסיון במעבדה מוסמכת ISO 4. יחסי אנוש מעולים, יוזמה ונכונות לשעות נוספות המשרה מיועדת לנשים ולגברים כאחד.