תיאור משרה
מנהל /ת סניף בתחום המזון | תפקיד ניהולי לבעלי ניסיון גם למי שהיה עצמאי בתחום
ניהול שוטף של צוות עובדים
גיוס, חניכה, משמעת ופתרון בעיות
אחריות מלאה על ביצועי הסניף: מכירות, שירות, מלאי, איכות עבודה מול ספקים
ניהול ממשקי עבודה מול הנהלת הרשת, וגופים חיצוניים
בנייה וניהול של סידורי עבודה, עמידה ביעדי מכירה ובקרות תפעול
יוזמה לשיפור תהליכים והתייעלות בשטח הסניף
ניתוח דוחות, קבלת החלטות מהירה וניהול תחת לחץ
קרן השתלמות מלאה מהיום הראשון
משכורת 13 לאחר שנת ותק
טיסות לחו"ל וימי גיבוש מרשימים
מתנות שוות בחגים וימי הולדת
ביטוחי בריאות מורחבים
חדר אוכל מסובסד ונקי
אופק קידומי רחב בסביבת עבודה יוקרתית,
דרישות:
ניסיון ניהולי קודם בתחום המזון חובה ( ניהול מסעדה, קייטרינג או עסק עצמאי בתחום)
זמינות לעבודה אחד לחודש חוובה ללא גמישות המשרה מיועדת לנשים ולגברים כאחד.