דרוש /ה מנהל /ת מטבח הכנות לקאנאפ'ס המתמחה בייצור פינגר פוד איכותי ומגשי אירוח.
העבודה הינה במפעל (לא מסעדה פרונטלית) וכוללת חיתוך גבינות וירקות, הכנת סלטים ועוד.
המתאימים יהנו מסביבת עבודה איכותית ומשכר גבוה.
העבודה 5 ימים בשבוע בימים א-ה, בין השעות 07:00-17:00.
דרישות:
- מוסר עבודה גבוה
- דייקנות
- ניקיון ואסתטיות
- יכולת ניהול זמן וניהול עצמי
- ניסיון בעבודה על סכין (חיתוכי ירקות, גבינות וכו') - חובה! המשרה מיועדת לנשים ולגברים כאחד.