לג'ירף דרוש/ה מנהל /ת מסעדה.
תחומי אחריות ומשימות עיקריות:
1. ניהול והנעת צוות עובדים גדול, הטרוגני ומורכב כולל גיוס, הכשרה, הדרכה, ליווי, אימון, חניכה והובלה לעמידה ביעדים.
2. ניהול איכות (איכות מזון, תברואה, עבודה על פי נהלי עבודה ותקנים, איכות השירות, ניהול תחזוקה ואחזקה).
3. ניהול כלכלי של יחידת רווח עצמאית ( ניהול תהליכי הזמנות, מלאים, FOOD COST, LABOR COST, ממוצע לסועד ועוד.
4. בניית קהל סועדים מגוון וקבוע דרך יצירת קשרים אישיים.
5. עבודה על פי יעדים.
המשרה מלאה כולל סופ"ש וחגים (עבודה שישה ימים בשבוע כשיום החופש איננו בשישי או שבת).
דרישות:
ניסיון בניהול יחידת רווח עצמאית.
ניסיון בניהול עובדים והובלת תהליכים.
ניסיון ניהול מסעדה- יתרון משמעותי המשרה מיועדת לנשים ולגברים כאחד.