לרשת מסעדות ג'ויה דרושים/ות מנהלי/ות מסעדה ופלור עם ניסיון מוטיבציה ואהבה לאירוח
תיאור משרה
מה כולל התפקיד?
אחריות מלאה על ניהול המשמרת ותפעול המסעדה בשעות הפעילות.
הובלת צוות העובדים ומתן דוגמה אישית בשירות, מקצועיות ואדיבות.
התמודדות עם עומסי סרוויס גבוהים ושמירה על סטנדרטים גבוהים של תפעול.
יצירת אווירה נעימה ותומכת לצוות ולאורחים, תוך הקפדה על נהלי איכות ובטיחות מזון.
מה אנחנו מציעים?
השתלבות ברשת מסעדות חזקה ויציבה המובילה את התחום.
הזדמנויות קידום ופיתוח אישי ומקצועי לאורך זמן.
סביבת עבודה אנרגטית ודינמית, עם צוות משפחתי ותומך.
שכר גבוה ותנאים מעולים למתאימים/ות.
מוכנים/ות לאתגר הבא שלכם/ן? שלחו אלינו קורות חיים עוד היום, ובואו להצטרף למשפחה מנצחת!
דרישות:
מה נדרש?
ניסיון מוכח כמנהל/ת מסעדה /פלור או בתפקיד ניהולי דומה בענף המסעדנות.
אהבה לאירוח, גישה שירותית ואכפתיות ברמה גבוהה.
יכולת ניהולית מעולה: ארגון, הובלה, פיקוח ומוטיבציה של צוות עובדים מגוון.
מסוגלות לעבוד בתנאי לחץ ולהתמודד עם סרוויסים עמוסים באלגנטיות וביעילות.
* המשרה מיועדת לנשים ולגברים כאחד.