מסעדת שף יוקרתית ומובילה בתל אביב מחפשת מנהל פלור שידע להוביל את הסרוויס וליצור חוויית אירוח ברמה הגבוהה ביותר. התפקיד כולל ניהול והובלת צוות המלצרים והבר, תיאום עם המטבח ועם ההנהלה, מתן מענה ללקוחות ודאגה לאווירה חיובית, מקצועית ואנרגטית לכל אורח שמגיע.
אנחנו מחפשים אדם עם תשוקה לעולם המסעדנות, יכולת ניהולית מצוינת, אנרגיות טובות ויכולת להוות דוגמה אישית לצוות.
דרישות:
ניסיון ניהולי קודם ממסעדות יתרון לניסיון כמנהל פלור או אחמ"ש.
זמינות למשרה מלאה במשמרות, כולל סופי שבוע.
הבנה מעמיקה של תפעול סרוויס.
יכולת ניהול והנעת עובדים באווירה חיובית.
תודעת שירות גבוהה, סדר וארגון. המשרה מיועדת לנשים ולגברים כאחד.