אחריות:
1. ניהול ישיר של מנהלת האיכות המפעלית ופונקציית האיכות בלוגיסטיקה.
2. אחריות מקצועית על כלל תחומי האיכות, בטיחות המזון והטמעת תרבות האיכות במפעל, בלוגיסטיקה ובכלל החברה. עמידה בתקני ISO 9001, FSSC-22000 ו GMP. וכל התקנים /דרישות שמתקבלים מחברת האם בחו"ל
3. יישום תוכניות עבודה ויעדים שנתיים ורב שנתיים למערך האיכות באופן שיתמוך במדיניות החברה בתחומים השונים (מצויינות תפעולית, בטיחות,איכות ובטיחות מזון)
4. אחריות על מקצועיות צוות האיכות בחברה. שיפור היכולות והמיומנות המקצועית של הצוות
5. הובלת פיתוח תוכניות הדרכה בתחום האיכות לפונקציות שונות בחברת הגלידה
6. הובלת פילר איכות במצויינות תפעולית ואחריות ניהולית להובלת התחום מבחינת מצוינות תפעולית
7. אחריות לטיפול וצמצום תלונות צרכנים
8. אחריות על שיפור נתוני KPI המפעליים, בקרה אחר מדדי איכות.
9. עבודה מול צוות האיכות הגלובאלי
דרישות:
ניסיון וידע מקצועי:
תואר אקדמאי בהנדסת מזון/מדעי המזון/ביוטכנולוגיה חובה
תואר שני- יתרון
ניסיון עבודה במפעל מזון חובה. רצוי תחום קפוא/מצונן
ניסיון בניהול איכות במפעל- יתרון
ניסיון של 10 שנים לפחות בתחום הבטחת איכות בתעשיית התרופות / הכימיה / המזון.
ניסיון כראש צוות HACCP
מיומנויות:
אנגלית ברמה גבוהה מאד / שפת אם חובה
יכולת קביעת סדרי עדיפויות וקבלת החלטות
יכולת עבודה עצמאית
יכולת עבודה תחת לחץ
ראיה מערכתית
ביצועיסט/ית, מכוונות למשימה
בעל/ת מיומנויות בינאישיות גבוהות
יכולת ניהול והנעת עובדים
דיוק, ארגון וסדר המשרה מיועדת לנשים ולגברים כאחד.