הקמה וניהול מחלקת אבטחת איכות.
החדרת תוכנית דיגום מיקרוביאלי ותוכניות ניקיון מפעליות.
ביצוע בחינות איכות.
בדיקות קבלת סחורה מספקי חוץ.
יכולת עבודה ע"פ נהלי HACCP / ISO 9001
טיפול בתלונות לקוחות וספקים, וביצוע פעולות מתקנות.
בדיקות תהליך מוצר ובדיקת מוצר סופי.
בדיקות ופיקוח על תהליכים פנים ארגונים.
העברת מבדקים מול גורמים חיצונים: משרד הבריאות, לקוחות, מבדקים.
ניהול צוות עובדים במחלקת איכות ובמחלקת בייצור, ביצוע הדרכות להטמעתם.
הכנת סקר הנהלה, ראש צוות HACCP
כתיבת נהלים והוראות עבודה בתחום בטיחות מזון, תברואה והיגיינה ויישומם בשטח.
דרישות:
חובה ניסיון של שנתיים לפחות כמנהל/ת איכות
ניסיון בהכשרת עובדים
זמינות למשרה מלאה המשרה מיועדת לנשים ולגברים כאחד.