למערך ההסעדה של מלון מוביל בירושלים דרוש/ה מנהל /ת תפעולי/ת לתחום המזון והמשקאות, לתפקיד מפתח שמשפיע ישירות על חוויית האורחים.
התפקיד כולל:
ניהול שוטף של חדר האוכל ומערך השירות
ניהול צוות עובדים, ביצוע הזמנות ותפעול מלא
שמירה על איכות, מקצועיות וסטנדרטים גבוהים
הובלת חוויית האירוח למקסימום
דרישות:
דרישות חובה:
ניסיון קודם בניהול מזון ומשקאות חובה
יכולת ניהול והנעת עובדים
סדר, אחריות ו"ראש גדול"
אהבה אמיתית לעולם האירוח והשירות
זמינות למשרה מלאה, כולל שישישבת
מיקום: ירושלים המשרה מיועדת לנשים ולגברים כאחד.