אחריות על ניהול ארצי בנושאי בטיחות מזון
ביצוע בקרות ותחקירים בסניפי הרשת
אחריות ובקרה על ביצוע מבדקים פנימיים והכשרות
עבודה שוטפת בהתאם לתקנים ודרישות רגולציה
דרישות:
רישיון נהיגה - חובה.
ניסיון של שנה לפחות בתחום בטיחות מזון חובה
טכנולוג/ית / מהנדס/ת מזון / תברואן / תואר ראשון בתחום המדעים (ביולוגיה/כימיה) יתרון
ניסיון והכרות עם תקן HACCP יתרון
ניסיון מצטבר של שנתיים בתפקיד ניהולי בתחום האיכות יתרון
המשרה מיועדת לנשים ולגברים כאחד המשרה מיועדת לנשים ולגברים כאחד.